Bok 31 av 50: The Unexpected Everything av Morgan Matson


Ferdig med den første boka jeg leser sammen med Tea Time Readers! Dette er en klassisk Young Adult-roman om planleggeren Andie som opplever at alle planene går til helvete. Gjett hvem som kjente seg igjen? 

Den startet veldig bra, men lider av et midtparti som varer for lenge. Det skjer for lite, og når slutten nærmer seg skjer nesten alt på en gang! 

Hysteriske venner, et interessant far-datter forhold og en kjempesøt gutt gjorde den likevel til en ok lesning. Pluss skikkelige sommervibber!

Jeg har glemt å fortelle her på bloggen at jeg har startet en bokklubb på IG og Goodreads sammen med ni andre, men bedre sent enn aldri. 

Vi kaller oss Tea Time Readers, og alle som vil kan bli med! Vi leser og diskuterer en bok i måneden, og du kan stemme frem hva vi skal lese neste måned. 

Du finner oss på @teatimereaders på IG og på Tea Time Readers på Goodreads. Det er veldig kjekt å lese sammen med noen, bli gjerne med! 

Reklamer

Om Janne Bjørgan

Leser og skriver om hovedsaklig klassikere og fabelprosa, ser film og skriver litt om det også. En oppskrift i ny og ne. To bachelorgrader fra UiB, i medievitenskap og journalistikk.
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Humor, Lest i 2016, Litteratur, Samtid, Tea Time Readers og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Bok 31 av 50: The Unexpected Everything av Morgan Matson

  1. Tilbaketråkk: Det beste og verste jeg leste i 2016 | Spindelvev

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s