Bok 7 av 40: The Song Rising av Samantha Shannon

Endelig kom denne, og heldigvis var den bra! 

The Song Rising er den tredje boken i historien om Paige Mahoney, en drømmegjenger som lever i et dystopisk London ala Orwells 1984. Staten jobber iherdig med å utslette henne og alle andre som har synske evner, og i denne boken blir det mørkere, større og vanskeligere å vite hvem man kan stole på. 

Denne har jeg ventet på i et og et halvt år, og selv om jeg ikke er målløs av beundring var det en god bok! Et par steder er det litt smårusk som gjør at historien ikke alltid er like troverdig, men det er et herlig driv, og den er full av spenning og gode scener. Det kunne også vært mer av det overnaturlige, så det jeg savner er nok bare mer av verdenen Shannon skapte i de to første bøkene.

Om du liker det du leser her kan du lese hva jeg tenkte om de to første: The Bone Season og The Mime Order.

Uansett var den en fin start på påskelesingen! Hva leser du i ferien?

Reklamer

Om Janne Bjørgan

Leser og skriver om hovedsaklig klassikere og fabelprosa, ser film og skriver litt om det også. En oppskrift i ny og ne. To bachelorgrader fra UiB, i medievitenskap og journalistikk.
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Fabelprosa, Lest i 2017, Litteratur og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Bok 7 av 40: The Song Rising av Samantha Shannon

  1. Elin sier:

    Jeg har bare lest den første boka. Har planer om å lese videre etterhvert men har ikke kommet så langt. Likte godt den første boka :-)

    • Den første var så bra! Syns det var så misvisende at de markedsførte henne som «Den nye JK Rowling», bare. Ble rimelig overrasket i løpet av de første 50 sidene for å si det sånn, den referansen skaper jo helt feil forventninger. Men den innfridde jo likevel, jeg er veldig glad i dystopier. Anbefaler å lese videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s