A Gathering of Shadows av V.E. Schwab

Bok 10 av 40: I går leverte jeg en av to eksamensoppgaver, så nå har jeg endelig tid til å fortelle dere om oppfølgeren til A Darker Shade of Magic!

Bok nummer to er sjelden like spennende – verdenen er etablert, så utviklingen må komme fra karakterene. Og sånn er A Gathering of Shadows: Lila og Kell stiller begge spørsmål ved hvem de er, nye, spennende (og sexy) personer introduseres, og under det hele ligger flere plotlinjer som bare venter på å eksplodere – og det gjør de litt sent spør du meg. 

Schwab holder stilen, det er gøy og herlig å lese, men sammenlignet med den første boka bli dette litt for ensidig før alt skjer og du får tidenes cliffhanger. Så ha den tredje boka klar! Oppfølgeren er god, men Schwab skjemte oss bort med den første. 

Reklamer

Om Janne Bjørgan

Leser og skriver om hovedsaklig klassikere og fabelprosa, ser film og skriver litt om det også. En oppskrift i ny og ne. To bachelorgrader fra UiB, i medievitenskap og journalistikk.
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Fabelprosa, Lest i 2017, Litteratur og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s