Hei!

Foto: Jørgen Håland

Velkommen til bloggen og leseeventyrene mine!

Jeg heter Janne, er født i 1987, og bor i Bergen med mannen min, en stor bokhylle som er for liten og en pult som aldri blir ryddig.

Å lese og skrive om bøker er det beste jeg vet! Fabelprosa, klassikere, YA (ung voksen) og tegneserier står øverst på listen, men siden jeg har jobbet på bibliotek i flere år blir det lett noe annet også. Drømmen er å jobbe med formidling av litteratur.

Høsten 2016 begynte jeg på master i medievitenskap på Universitetet i Bergen, og i deltidsjobb på Norli Galleriet! Jeg jobber hovedsaklig med skjønnlitteratur, engelsk og fabelprosa for alle aldersgrupper, og tar bilder for Instagramkontoen. Før har jeg vært vikar på biblioteket til Høgskolen i Bergen og på Bergen bibliotek. I blant leser jeg manus for Mangschou. Jeg har også vært kulturredaktør i Studvest og journalist i et par aviser.

Fra Universitetet i Bergen har jeg to bachelorgrader: en i medievitenskap, og en i journalistikk. Jeg har eget foretak og er tilgjengelig for oppdrag, så det er bare å ta kontakt!

På Spindelvev skriver jeg for det meste om bøker og film, og du finner meg også på Goodreads, Instagram (jbjorgan) og Pinterest. Du kan også sende meg mail på janne.bjorgan@gmail.com.

Ved behov for tidsfordriv kan du jo sjekke ut mine tidligere tidligere blogger, Flyvedyktig og Eventyr.

Takk for at du leser!

Save

Save

Save

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s