Hei!

Foto: Jørgen Håland

Velkommen til det som etterhvert har blitt en rendyrket bokblogg!

Jeg heter Janne, er født i 1987, og bor i Bergen med mannen min, en stor bokhylle som er for liten og en pult som aldri blir ryddig.

Å lese og skrive om bøker er noe av det kjekkeste jeg gjør! Fabelprosa, klassikere, YA og samtidslitteratur står øverst på listen, men siden jeg har jobbet på bibliotek i flere år blir det lett noe annet også. Målet er å jobbe med formidling av litteratur på heltid.

Våren 2018 skriver jeg på masteroppgaven min som skal leveres 1. juni, og har deltidsjobb på Norli Strandgaten (tildigere Galleriet). Jeg jobber hovedsaklig med norsk og oversatt skjønnlitteratur for alle aldersgrupper + samfunn og kultur, og tar bilder for Instagramkontoen i ny og ne.

Masteroppgaven er innenfor medievitenskap ved Universitetet i Bergen. Gjennom en spørreundersøkelse med 335 unge voksne har jeg undersøkt hvor de får informasjon om bøker, og hvilke av stedene som gir de interessant informasjon. Digitale medier er en viktig del her.

Før har jeg vært vikar på biblioteket til Høgskulen på Vestlandet og på Bergen bibliotek. Har lest litt manus for Mangschou. Jeg har også vært kulturredaktør i Studvest og journalist i et par aviser.

Fra Universitetet i Bergen har jeg to bachelorgrader: en i medievitenskap, og en i journalistikk. Jeg har eget foretak og er tilgjengelig for oppdrag, så det er bare å ta kontakt!

På Spindelvev skriver jeg for det meste om bøker, og du finner meg også på Instagram (jbjorgan) og Goodreads. Du kan også sende meg mail på janne.bjorgan@gmail.com.

Ved behov for tidsfordriv kan du jo sjekke ut mine tidligere tidligere blogger, Flyvedyktig og Eventyr.

Takk for at du leser!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s