Hei!

Foto: Jørgen Håland

Velkommen til bloggen og leseeventyrene mine!

Jeg heter Janne, er født i 1987, og bor i Bergen med mannen min, en stor bokhylle som er for liten og en pult som aldri blir ryddig.

Å lese og skrive om bøker er det beste jeg vet! Fabelprosa, klassikere, YA (ung voksen) og tegneserier står øverst på listen, men siden jeg har jobbet på bibliotek i flere år blir det lett noe annet også. Drømmen er å jobbe med formidling av litteratur.

Høsten 2016 begynte jeg på master i medievitenskap på Universitetet i Bergen, og i deltidsjobb på Norli Galleriet! Jeg jobber hovedsaklig med skjønnlitteratur, engelsk og fabelprosa for alle aldersgrupper, og tar bilder for Instagramkontoen. Før har jeg vært vikar på biblioteket til Høgskolen i Bergen og på Bergen bibliotek. I blant leser jeg manus for Mangschou. Jeg har også vært kulturredaktør i Studvest og journalist i et par aviser.

Fra Universitetet i Bergen har jeg to bachelorgrader: en i medievitenskap, og en i journalistikk. Jeg har eget foretak og er tilgjengelig for oppdrag, så det er bare å ta kontakt!

På Spindelvev skriver jeg for det meste om bøker og film, og du finner meg også på Goodreads, Instagram (jbjorgan) og Pinterest. Du kan også sende meg mail på janne.bjorgan@gmail.com.

Ved behov for tidsfordriv kan du jo sjekke ut mine tidligere tidligere blogger, Flyvedyktig og Eventyr.

Takk for at du leser!

Save

Save

Save

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s